Prikbord

Prikbord

Save the date

SAVE THE DATE !!

Zaterdagmiddag 7 april vanaf 15.00 uur wordt de expositie 'Kunst boven water' geopend in De Stadskazerne. Wij nodigen u van harte uit om daarbij aanwezig te zijn. In De Stadskazerne, in het historische stadshart van Hanzestad Kampen, is een expositie te zien van schilderijen van kunstenaarscollectief KUP-11 met een historische aanvulling van archieven en vondsten welke tot stand is gekomen in samenwerking met het Stadsarchief Kampen en Batavialand. De Lelystadse kunstenaars KUP-I I hebben zich in hun schilderijen laten inspireren door het 15e-eeuwse scheepswrak van de IJsselkogge dat op 10 februari 2016 in Kampen boven water werd gehaald en in Batavialand in Lelystad wordt onderzocht en geconserveerd.

De expositie zal worden geopend door de heer Bort Koelewijn, burgemeester van Kampen.

Noteer u de datum alvast in uw agenda? De officiële uitnodiging met het programma ontvangt u binnenkort.

Deze expositie is een samenwerking tussen kunstenaarscollectief KUP-11, stadarchief Kampen en Batavialand.

Batavia land
KUP-11
Stad kampen

Meer informatie

7 april 2018.Open Podium "De Salon" Lelystad, op 29 oktober 2017

Op 29 oktober is er een "Open Podium" voor muzikanten, dichters, vertellers, humoristen of andere "artiesten" die voor een publiek zouden willen optreden. Dit open podium noemen we "De Salon".

Het is de bedoeling dat "De Salon" hierna 1 x per 2 maanden zal worden gehouden, op de laatste zondag van de maand.

Wij nodigen u daarom uit om te komen. Als bezoeker of als artiest. De toegang is gratis en het moet een gezellige bijeenkomst worden waar we elkaar "in de kunst" ontmoeten.

Wil je iets voordragen, spelen, lezen, of doen, dan dien je je op te geven via een mailtje aan desalonlelystad@mail.com. Het programma dat uit al die opgaves voortvloeit zal op 29 oktober zelf bekend worden gemaakt.

Informatie over het geheel kan je krijgen bij Marijke Kienhuis. Haar telefoonnummer is 06-8367 1721, of uiteraard via hetzelfde mailadres.

Binnenkort zal dit evenement ook bekend worden gemaakt via facebook.

De aftrap van "De Salon" zal worden verzorgd door wethouder Janneke Sparreboom. Er zullen ook landelijk bekende artiesten/schrijvers aanwezig zijn.

De Salon wordt gehouden in Calliope, Kofschip 12, 8223 EZ Lelystad. De aanvang is 14.00 uur.

Klik op de foto voor een vergroting.


2018-02-26 (207)